Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Ylöjärveläisopettaja kehitti mallin oppilaiden hyvinvoinnin tukemiseksi

Ylöjärveläisopettaja kehitti mallin oppilaiden hyvinvoinnin tukemiseksi

Metsäkylän yhtenäiskoulussa erityisopettajana työskentelevä Antti Harjunmaa on väitellyt kasvatustieteiden tohtoriksi Lapin yliopistossa. Hän on luonut uuden menetelmän, jonka avulla koululuokkaan pystytään rakentamaan sosioemotionaalisesti turvallinen toimintaympäristö. Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, koulumotivaatio ja työrauha ovat koulumaailmaa puhuttavia aiheita. Opettajilla on kasvava huoli oppilaidensa jaksamisesta ja oppimistulosten heikkenemisestä. Harjunmaan mukaan näihin ongelmiin voidaan vaikuttaa tukemalla oppilaiden sosioemotionaalista hyvinvointia. Hyvinvoinnin tukemiseksi hän kehitti käytännönläheisen LORRi-menetelmän. Uusi tohtori oli Maakunnan Matin jututettavana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>