Yritysuutisia Pirkanmaalta

Tampere-talo ahkeroi tähtilauluyhtye The Manhattan Transferin Tampereen konsertin pelastamiseksi – konsertti on sovitusti tulevana maanantaina

today12.11.2022

Background
share close
Tampere-talo isännöi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti The Manhattan Transferin juhlakonserttia maanantaina 14. marraskuuta. Tampere-talo tarttui eilen perjantaina heti toimeen, kun tieto tapahtumajärjestäjän konkurssista tuli julkisuuteen. Osaavat neuvottelijat sopivat pesän hoitajien kanssa Tampereen konsertista. (Kuva: Tampere-talo)
Tampere-talo isännöi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti The Manhattan Transferin juhlakonserttia maanantaina 14. marraskuuta. Tampere-talo tarttui eilen perjantaina heti toimeen, kun tieto tapahtumajärjestäjän konkurssista tuli julkisuuteen. Osaavat neuvottelijat sopivat pesän hoitajien kanssa Tampereen konsertista. (Kuva: Tampere-talo)

Tampere-talo toimitusjohtajineen näyttää huikean tapahtuma-alan ammattilaisuutensa, kun Paulina Ahokas ja hänen organisaationsa neuvottelivat ripeästi varmistaakseen ensimaanantaisen The Manhattan Transferin historiallisen konsertin Tampereella. Tähtilauluyhtyeen konsertti vaarantui tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin viimeperjantaisen konkurssin takia.

The Manhattan Transfer -yhtyeen konsertti järjestetään siis suunnitellun mukaisesti Tampere-talossa maanantaina 14. marraskuuta kello 19.

Sen sijaan yhtyeen 50-vuotisjuhlakiertueen lähipäiville osuneet Oulun ja Kuopion konsertit on jouduttu perumaan tapahtumajärjestäjän konkurssin vuoksi.

Huomionarvoista on, että Tampereen konserttiin on vielä mahdollista ostaa lippuja.

The Manhattan Transferin 50-vuotisjuhlakiertueen alkuperäinen tapahtumajärjestäjä on RH Entertainment. Se on asetettu konkurssiin eilen perjantaina.

Tampere-talo pystyi kuitenkin sopimaan konsertin järjestämisestä pesänhoitajan kanssa, ja konsertti saadaan järjestettyä suunnitelman mukaisesti.

Tampere-talo toimii konserttisalien vuokraajan roolinsa lisäksi myös promoottorina, joka järjestää lukuisia tapahtumia vuodessa.

”Heti yhteys pesän hoitajaan”

– Meille on tärkeää, että lippunsa konserttiin ostaneet ihmiset saavat mahdollisuuden kokea odottamansa musiikkielämyksen Tampereella. Heti konsertin alkuperäisen tapahtumajärjestäjän konkurssista kuultuamme lähdimme aktiivisesti neuvottelemaan pesänhoitajan ja yhtyeen kanssa konsertin toteuttamisesta Tampere-talon tuotantona, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas kertoo.

Maailman parhaaksi lauluyhtyeeksi tituleerattu The Manhattan Transfer on myynyt miljoonia albumeita uransa aikana, ja on yksi maailman suosituimmista ja innovatiivisimmista lauluyhtyeistä. The Manhattan Transfer on saanut uransa aikana lukuisia Grammy-palkintoja ja muita tunnustuksia. Yhtye on muun muassa valittu Vocal Group Hall of Fameen vuona 1998.

Yhä aktiivisesti konsertoiva kvartetti on viihdyttänyt yleisöä jo vuosia sellaisilla hiteillä kuin The Boy from New York City, Until I Met You (Corner Pocket), Why Not! ja Route 66.

Juhlakonserttien ohjelmistoon yhtye poimii kappaleita koko 50-vuotisen uransa ajalta.

– Suomi tunnetaan kansainvälisten artistien ja managerien keskuudessa erittäin luotettavana maana. Yleensä kaikki järjestelyt konserttien ja kiertueiden osalta sujuvat mallikkaasti, ja Suomeen on hieno tulla konsertoimaan tämänkin takia. Tämän kiertueen kohdalla yhtyeellä on käynyt nyt huono tuuri, ja olemme todella iloisia siitä, että kiertueen Tampereen konsertti saadaan toteutettua”, kertoo The Manhattan Transfer -yhtyeen manageri Catherine Mayer.


The Manhattan Transfer 50th Anniversary Tour
Ma 14.11.2022 klo 19, Tampere-talo, Pieni Sali
Liput 69/64,40/59,90 €

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%