Uutiset

Atrian Sahalahden tehdas suljetaan vuoden 2024 aikana

Atrian Sahalahden tehdas suljetaan vuoden 2024 aikana

Atrian 19.9.2022 käynnistämät yt-lain mukaiset muutosneuvottelut koskien siipikarjaliiketoiminnan kilpailukyvyn parantamista Sahalahden tehtaalla on saatu päätökseen. Neuvotteluiden tuloksena Atria on päättänyt keskittää siipikarjatuotannon Nurmon tehtaalle ja Sahalahden tehdas suljetaan vuoden 2024 aikana. Muutosneuvottelut koskivat koko Sahalahden tehtaan henkilöstöä, noin 130 henkilöä. Kaikille irtisanottaville tarjotaan mahdollisuutta siirtyä töihin Atrian muille tehtaille Suomessa.

Atria tavoittelee toimenpiteillä yhteensä noin 5 miljoonan euron vuotuisia säästöjä. Säästöjen arvioidaan toteutuvan 2024 loppuvuodesta lähtien.

Yt-lain mukaiset muutosneuvottelut Nurmon siipikarjayksikössä jatkuvat edelleen. Näiden neuvotteluiden tavoitteena on valmistautuminen uuden siipikarjatehtaan käyttöönottoon ja varautuminen työtehtävien ja toimintatapojen uudistumiseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>