Päivän haastattelu

Vuoden 2022 Visit Tampere Award -palkinto Nokia Arenalle – toimitusjohtaja Marko Hurme jakaa kiitosta sekä areenan taustajoukoille että yleisölle

today22.11.2022

Background
share close
Nokia Arenan toimitusjohtaja Marko Hurme vastaanotti palkinnon Visit Festivaleilla. Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

Nokia Arena niittää mainetta ja kunniaa, nimittäin tämä kohtapuoliin vuosipäiväänsä viettävä monitoimiareena palkittiin tänään Visit Tampere Award -palkinnolla, joka jaettiin nyt viidennen kerran ja on arvoltaan 5000 euroa.  Joulukuussa 2021 avattu Nokia Arena on tuonut Tampereelle merkittävää kansainvälistä medianäkyvyyttä ja sen lavalla sekä jäällä on nähty useita kansainvälisiä tähtiä, ja tullaan näkemään myös jatkossa. Palkinnon saaja valittiin viimevuotiseen tapaan Visit Tampereen ja yritysten yhteistyöllä. Yritykset saivat ehdottaa palkinnon saajaksi Tampereen seudulla toimivaa matkailu- ja tapahtuma-alan yritystä. Ehdolla olivat Nokia Arenan lisäksi Finlaysonin alue, Laukon kartano ja Seikkailuapinat. Lopullisen päätöksen palkinnon saajasta teki Visit Tampere Oy:n hallitus. Nokia Arenan toimitusjohtaja Marko Hurme kertoi SUN Radion haastattelussa areenan ensimmäisestä vuodesta ja avasi myös ajatuksiaan tulevasta.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%