Päivän haastattelu, Uutiset

Vuoden 2022 Visit Tampere Award -palkinto Nokia Arenalle – toimitusjohtaja Marko Hurme jakaa kiitosta sekä areenan taustajoukoille että yleisölle

Vuoden 2022 Visit Tampere Award -palkinto Nokia Arenalle – toimitusjohtaja Marko Hurme jakaa kiitosta sekä areenan taustajoukoille että yleisölle

Nokia Arenan toimitusjohtaja Marko Hurme vastaanotti palkinnon Visit Festivaleilla. Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

Nokia Arena niittää mainetta ja kunniaa, nimittäin tämä kohtapuoliin vuosipäiväänsä viettävä monitoimiareena palkittiin tänään Visit Tampere Award -palkinnolla, joka jaettiin nyt viidennen kerran ja on arvoltaan 5000 euroa.  Joulukuussa 2021 avattu Nokia Arena on tuonut Tampereelle merkittävää kansainvälistä medianäkyvyyttä ja sen lavalla sekä jäällä on nähty useita kansainvälisiä tähtiä, ja tullaan näkemään myös jatkossa. Palkinnon saaja valittiin viimevuotiseen tapaan Visit Tampereen ja yritysten yhteistyöllä. Yritykset saivat ehdottaa palkinnon saajaksi Tampereen seudulla toimivaa matkailu- ja tapahtuma-alan yritystä. Ehdolla olivat Nokia Arenan lisäksi Finlaysonin alue, Laukon kartano ja Seikkailuapinat. Lopullisen päätöksen palkinnon saajasta teki Visit Tampere Oy:n hallitus. Nokia Arenan toimitusjohtaja Marko Hurme kertoi SUN Radion haastattelussa areenan ensimmäisestä vuodesta ja avasi myös ajatuksiaan tulevasta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>