Kaupallinen yhteistyö

Millainen laina remontointiin? – Vertaa lainat ensin niin säästät korkokuluissa

today25.11.2022

Background
share close

Haaveiletko kodin remontoinnista? Talven aikana on hyvä toteuttaa kodin sisäpintojen remontointi, koska kotona vietetään muutoinkin enemmän aikaa kuin kesällä. Aloita kodin remonttisuunnitelman laatiminen siitä, että mietit, mitkä kodin pinnat kaipaavat remontointia ja miten remontti rahoitetaan. Remonttikulut voivat olla pienen pintaremontin kohdalla vain muutaman tuhannen euron verran, mutta jos asunnossa aiotaan remontoida kylpyhuone tai keittiö, kasvavat remonttikulut huomattavasti. Tästä syystä on tärkeä miettiä ja laskea tarkasti, millaiseen remontointiin kotona ryhdytään ja riittävätkö pelkät säästöt kulujen kattamiseen.

Remonttilainojen vertailuun kannattaa ottaa avuksi TOP10-lainat.fi palvelu, missä lainapalveluiden vertailu ja kilpailuttaminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Vakuudellinen laina pankista

Omakotitalon oston yhteydessä uuteen kotiin halutaan usein tehdä pieni remontti, jotta koti tuntuisi niin sanotusti oman näköiseltä. Asunnon ostamisen yhteydessä onkin fiksuinta tehdä remontti heti, kun asunto on vielä tyhjillään. Jo asuntolainaa neuvoteltaessa kannattaa pankin kanssa keskustella mahdollisesta remonttilainasta. Jos remontin kohteena on juuri ostettu asunto, voi pankki myöntää samaan aikaan asuntolainan kanssa vakuudellisen remonttilainan.

Suuren asuntolainan lisäksi voi kuitenkin olla vaikea saada pankkilainaa remontointiin, koska tarvittavat vakuudet eivät välttämättä riitä. Asunnon vakuusarvoksi hyväksytään pankeissa yleensä 70 % asunnon käyvästä arvosta ja jos haettavana oleva remonttilaina on melko suuri eikä säästöjä ole, voi olla, ettei vakuuksia uudelle lainalle ole tarpeeksi.

Vakuudeton kulutusluotto kodin remontointiin

Vakuudeton remonttilaina on monelle remontoijalle selkeä ratkaisu kodin remontoinnissa. Kulutusluottoa voidaan myöntää 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka, joten suuremmatkin remontit voi toteuttaa rahoituksella. Useat netissä toimivat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia, joten remonttilainan haku onnistuu ilma, että lainaa varten tarvitsee etsiä lähipiiristä takaajaa tai pantata omaisuuttaan lainan vakuudeksi.

Vakuudeton laina sopii hyvin kattamaan esimerkiksi remontin materiaalikulut sekä kaikki muut maksut, joita remontista aiheutuu. Lainan voi käyttää myös osittain kodinkoneiden hankintaan tai johonkin muuhun tarkoitukseen.

Vertaa lainat TOP10-lainat.fi palvelussa

Kodin remontoimiseen tarvittava laina kannattaa kilpailuttaa monen eri lainantarjoajan kesken ennen lainan ottamista. Vertaa lainoja TOP10-lainat.fi palvelussa ja valitse lainanvälityspalvelu, jossa haluat kilpailuttaa lainasi. Täytä valinnan jälkeen maksuton lainahakemus tarvittavalla lainasummalla, maksuajalla ja henkilötiedoillasi. Saat hetken kuluttua vertailtavaksesi pankkien ja rahoituslaitosten välittämät lainatarjoukset, joista näet lainojen tiedot. Vertaa lainoja toisiinsa niin huomaat, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinulle lainaa pienimmällä lainan korolla. Henkilökohtaisten lainatarjousten saatuasi, voit hyväksyä niistä sopivimman lainan, niin remonttilaina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisaltoa

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%