Uutiset

Pälkäneellä sunnuntaina sattunut liikenneonnettomuus vaati kuolonuhrin

Pälkäneellä sunnuntaina sattunut liikenneonnettomuus vaati kuolonuhrin

Yksi ihminen menehtyi ja yksi loukkaantui Pälkäneellä eilen sattuneessa liikenneonnettomuudessa. Poliisi sai tiedon henkilöauton ja pakettiauto-perävaunuyhdistelmän kolarista Lahdentiellä klo 17 jälkeen.

Poliisin alustavien tietojen mukaan henkilöauton kuljettaja ajoi Lahdentietä Lahden suunnasta kohti Tamperetta. Ajokaistalla oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä pysähdyksissä pakettiauton ja perävaunun yhdistelmä. Henkilöauto törmäsi perävaunuun ja suistui loivasti ajosuunnasta katsottuna oikealle. Pakettiauto-perävaunuyhdistelmässä matkustanut 1960-luvulla syntynyt nainen kuoli törmäyksessä. Toinen ajoneuvoyhdistelmän matkustajista, 1980-luvulla syntynyt mies, loukkaantui vakavasti.

Alustavien tietojen mukaan menehtynyt ja loukkaantunut eivät olleet törmäyksen aikana pakettiautossa sisällä, vaan seisoivat ulkona. Henkilöauton kuljettaja ja sen matkustaja vietiin tarkistettavaksi sairaalaan.

Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta onnettomuuteen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>