Päivän haastattelu, Uutiset

Keskiviikkona avattava Hämeenkyrönväylä tuo sujuvuutta ja turvallisuutta kolmostien liikenteeseen

Keskiviikkona avattava Hämeenkyrönväylä tuo sujuvuutta ja turvallisuutta kolmostien liikenteeseen

Väyläviraston projektipäällikkö Akseli Nurmi kertoi SUN Radion haastattelussa keskiviikkona liikenteelle avattavan Hämeenkyrönväylän rakentamisen vaiheista. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan tie oli määrä avata vasta vuotta myöhemmin.

Kymmenen kilometrin pituinen Hämeenkyrönväylä parantaa merkittävästi valtatie 3:n turvallisuutta ja lisää liikenteen sujuvuutta. Tällä viikolla avattavan valtatieosuuden viimeistelytöitä tehdään vielä ensi keväänä. Silloin luvassa on muun muassa niin ajoneuvo- kuin kävelyn ja pyöräilyn väylien päällystystöitä sekä viherrakentamista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>