Uutiset

Varkaat veivät traktorimönkijöitä ja moottorikelkan - poliisi pyytää havaintoja

Varkaat veivät traktorimönkijöitä ja moottorikelkan - poliisi pyytää havaintoja

Poliisi kaipaa vihjeitä Ruovedellä varhain maanantaina tehtyyn vapaa-ajantuotteiden erikoisliikkeeseen kohdistuneeseen murtoon liittyen. Varkaat veivät mennessään kolme traktorimönkijää, yhden moottorikelkan, telasarjan ja perävaunun.

Törkeänä varkautena tutkittavaan rikokseen liittyy Ruovedeltä anastettu valkoinen Ford Transit pakettiauto, jonka rekisteritunnus on CLF-586. Anastettu teliperävaunu löytyi myöhemmin Ruovedeltä, Lamminkallion metsäautotien päästä hylättynä. Poliisin mukaan anastettu omaisuus on todennäköisesti lastattu Pihlajalahdentien varressa ABC-huoltoaseman ja Paarlammintien välissä olevalla P-paikalla olleeseen puoliperävaunukuorma-autoon. Kuorma-auton poistumissuunta on todennäköisesti Ruhalan suunta.

Varkaat veivät seuraavat tuotteet:

Can-Am Outlander Max XU+ 1000, rekisteritunnus 755-NAM
Can-Am Outlander DPS 1000, rekisteritunnus 363-NAS
Can-Am Outlander DPS 1000, rekisteritunnus 364-NAS
Can-Am Apache 360 LT 6x6 Telasarja
Lynx Rave RE 850 moottorikelkka, rekisteritunnus 410-ÖB
IKH -teliperävaunu, rekisteritunnus WXN-387.

Rikokseen liittyvistä henkilöistä, ajoneuvoista ja anastetusta omaisuudesta pyydetään vihjeitä  sähköpostilla osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 448 176.

edit: lisätty tarkemmat tiedot varkaiden saaliista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>