Päivän haastattelu

Lumikuningatar-jättiteos saa viimein ensi-iltansa – kiekkoilijoiden koreografiasta vastaavalla Pekka Saravolla riitää vielä töitä juuri ennen H-hetkeä

today30.12.2022

Background
share close
Lumikuningattaren roolissa nähdään taitoluistelija Laura Lepistö. Kuva: Miikka Varila

Suomen kaikkien aikojen suurin esittävän taiteen tuotanto Lumikuningatar saa tänään perjantaina 30.12. ensi-iltansa Nokia Arenassa. Koronarajoitusten vuoksi vuodella eteenpäin siirretty koko perheen jääbaletti pohjautuu tanskalaisen H.C. Andersenin vuonna 1844 ilmestyneeseen samannimiseen satuun.

Lumikuningattaren roolin luistelee moninkertainen taitoluistelun EM- ja MM-mitalisti Laura Lepistö. Alunperin rooliin kiinnitetty Kiira Korpi jäi esityksestä pois aikataulusyistä. Lepistön lisäksi jäällä nähdään myös tunnetuja jääkiekkoilijoita kun mukana ovat pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä Suomen maajoukkueiden kapteeneinakin toimineet Jenni Hiirikoski ja Marko Anttila. Ensi-illassa tosin Marko Anttilaa tuuraa Tapparasta tuttu Jukka Peltola. Perjantain ensi-esityksen lisäksi Lumikuningatar nähdään Nokia Arenassa viikonlopun aikana vielä neljä kertaa.

Lumikuningattaressa pipolätkän pelaajaa esittävä Pekka Saravo on toiminut esityksen valmistelussa myös tuotannon jääkiekkoasiantuntijana sekä jääkiekkokoreografina. Mitä tuo rooli on pitänyt sisällään? Entä millaiset tunnelmat Saravolla on juuri ennen ensi-iltaa? Kuuntele haastattelu.

 

Tappara-ikoni Pekka Saravo nähdään Lumikuningattaressa pipolätkän pelaajan roolissa. Kuva: Saara Salmi

 

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%