Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Rauno Ihalainen kommentoi Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelua ja ensiaskeleita

Rauno Ihalainen kommentoi Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelua ja ensiaskeleita

Kuva: Matti Pulkkinen

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin pitkäaikainen ja laajaa arvostusta nauttiva johtaja Rauno Ihalainen kommentoi uutukaisen Pirkanmaan hyvinvointialueen rakentamista, ensiaskeleita sekä tulevaisuutta Maakunnan Matin haastattelussa. Konkariasiantuntija sanoo muun muassa, että valtion olisi pitänyt järjestää hyvinvointialueiden rahoitus niin, etteivät ne olisi joutuneet budjetoimaan vahvasti miinusmerkkisiä talousarvioita tälle vuodelle. Ihalainen ei kannata tässä tilanteessa niin sanottua maakuntaveroa, eli kolmatta verotustasoa, jonka tuotot menisivät hyvinvointialueille.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>