Uutiset

Prisman kauppakeskuksen kaava sai lainvoiman Ylöjärvellä, hanke etenee ripeästi

today4.1.2023

Background
share close

Prisman kauppakeskuksen Ylöjärvelle mahdollistava kaavamuutos on saanut lainvoiman. Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa edetä hankkeessa ripeästi.

– Haemme rakennuslupaa välittömästi. Sen vahvistumisen jälkeen rakentaminen voisi alkaa parhaimmillaan jo talvella 2023. Valmista voisi tällöin olla syksyllä 2024, arvioi tiedotteessa liikepaikkojen kehittämispäällikkö Raino Pesu Pirkanmaan Osuuskaupasta.

Prisman rakentaminen Ylöjärvelle on yksi Pirkanmaan Osuuskaupan lähivuosien merkittävämpiä investointeja.

– Kauppakeskuksen yhteyteen saadaan kumppaneiden ja vuokralaisten myötä myös uusia arjen palveluita ja ravintoloita. Näistä Hesburger ja Prisma-parturi-kampaamo ovat jo vahvistuneet, ja lisää paljastuksia tehdään pitkin matkaa hankkeen edetessä, kertoo Prisma-ketjujohtaja Karlos Kotkas.

Ylöjärven kaupunginvaltuusto hyväksyi Prisman kauppakeskuksen mahdollistavan kaavamuutoksen kokouksessaan 14.11.2022. Kyse on asemakaavan muutoksesta Kirkonseudun korttelissa 155 ja eteläpuoleisella Leijapuiston alueella.

Muutosalue rajautuu lännessä Leijatiehen, idässä Kuruntiehen, pohjoisessa Lähdevainiontiehen ja etelässä Leijapuistoon. Asemakaavamuutoksen tavoitteena oli laajentaa nykyistä S-marketin tonttia ja lisätä rakennusoikeutta Prisma-kauppakeskusta varten.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%