Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula on asettanut askelmerkit elinvoimakunta-roolillensa

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula on asettanut askelmerkit elinvoimakunta-roolillensa

Kaupunginjohtaja Anne Heusala odottaa paljon taidekaupunki Mänttä-Vilppulan uudenlaiselta roolilta elinvoimakuntana. Pirkanmaan mainiona ollut Heusala iloitsee etuaikaisuudesta, jolla hänen luotsaamansa kaupunki on valmistautunut historialliseen, uuteen moodiin. Heusala korostaa, että Mänttä-Vilppulan voimavarana on paikallispäättäjien ja viranhaltijoiden tiivis yhteistyö. Mänttä-Vilppula ammentaa elinvoimaa taiteesta, mutta Pohjois-Pirkanmaalla olevalla seutukaupungilla on monta vahvuustekijää, kuten rautatie. Se on fyysinen yhteys dynamokaupunkiin Tampereeseen. Mänttä-Vilppula ponnistelee mielellään muun muassa Tampere-Pirkkala-lentoaseman hyväksi.

Maakunnan Matti haastatteli kaupunginjohtaja Anne Heusalaa:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>