Päivän haastattelu, Uutiset

Tampereen vanhalla tavara-asemalla pidettävät konsertit alkavat

Tampereen vanhalla tavara-asemalla pidettävät konsertit alkavat

Janne Laurila toimii Tavara-aseman ohjelmapäällikkönä. Laurila vastaa edelleen myös Tullikamarin ohjelmistosta.

Konserttikäyttöön muokattu Tavara-asema avaa ovensa yleisölle perjantaina 13.1. Avausillan ohjelmasta vastaa Saimaa-yhtye. Tavara-aseman ohjelmapäällikkö Janne Laurila kertoi SUN Radion haastattelussa myös Tavara-aseman vieressä olevan Puutalon suunnitelmista. Sen tilat remontoidaan ravintola-, toimisto- sekä kokouskäyttöön. Rakennusten väliin suunnitellaan myös terassia kesäksi.

Tampereen vanhan tavara-aseman kohtalosta käytiin kiivasta keskustelua viime vuosina, kun historiallinen rakennus päätettiin siirtää vajaat 30 metriä uuden tien tieltä. Siirron jälkeen tilat remontoitiin ja yleisö pääsee ensimmäistä kertaa tutustumaan tiloihin perjantaina.

Janne Laurila haastattelussa:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>