Uutiset

Lielahden henkirikoksesta lisätietoja

Lielahden henkirikoksesta lisätietoja

Poliisi on kertonut lisätietoja Tampereella Lielahdessa tiistaina sattuneesta henkirikoksesta. Asiaa tutkitaan tappo -nimikkeellä.

Tutkinnassa tähän asti hankitun tiedon perusteella kyseessä on yksittäinen, äkillinen teko, joka on tapahtunut epäillyn ja uhrin välillä. He tunsivat toisensa entuudestaan. Epäiltyyn henkirikokseen ei liity muita osallisia. Tekoon osalliset ovat poliisin tiedossa ja esitutkintatoimenpiteiden kohteena.

Rikos on tapahtunut vilkkaaseen kaupankäyntiaikaan ja se on järkyttänyt monia. Tapahtuneeseen liittyen Pirkanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja kriisipäivystys tarjoaa kriisiapua.  Sosiaali- ja kriisipäivystys on avoinna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä numerossa 0500 625 990.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>