Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Pirkanmaan Yrityskummit ry on osoittanut 30 vuodessa tarpeellisuutensa

Pirkanmaan Yrityskummit ry on osoittanut 30 vuodessa tarpeellisuutensa

Suomen taloushistorian tähän mennessä syvimmän laman aikana, 1990-luvun alkupuolella perustettu Pirkanmaan Yrityskummit ry on varttunut merkittäväksi yhteistyökumppaniksi laajalle yrittäjäjoukolle. Yhdistys on vakiinnuttanut asemansa kolmen vuosikymmenen aikana, ja sillä on tarkat askelmerkit tulevaisuuteen. Toiminta perustuu sataprosenttisesti vapaaehtoisten asiantuntijoiden toimintaan. Kummien rivi on kasvanut komeaksi; heitä on ollut noin 500. Toiminnanjohtaja Tapani Kaskela sanoo, että yhdistys muokkaa toimintaansa kunkin ajan tarpeita vastaavaksi.

Maakunnan Matti haastatteli Kaskelaa Pirkanmaan mainiona:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>