Uutiset

Poliisi on selvittänyt laajan työmaavarkaussarjan

Poliisi on selvittänyt laajan työmaavarkaussarjan

Poliisi on selvittänyt laajan työmaavarkaussarjan, joka alkoi aueta, kun Tampereen poliisin kenttäpartio otti 29. tammikuuta kiinni neljä henkilöä epäiltynä työmaavarkaudesta rikoksen tekopaikan lähistöllä. Esitutkinnassa saatiin selville, että samoja henkilöitä on syytä epäillä myös muista Länsi- ja Lounais-Suomen alueella tapahtuneista työmaavarkauksista. Sisä-Suomen poliisi teki yhteistyötä Lounais-Suomen poliisin kanssa ja yhteistyön johdosta poliisi löysi epäiltyjen henkilöiden varaston, jonne anastettua omaisuutta oli tuotu. Varastoon tehtiin etsintä, jonka tuloksena löydettiin noin 260 kpl erilaisia käsityökaluja, jotka olivat anastettu eri työmailta Länsi- ja Lounais-Suomen alueelta. Löydetyn omaisuuden arvo on useita kymmeniätuhansia euroja.
Tampereella kiinniotetut miehet ovat olleet vangittuina kiinniottohetkestä lähtien.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>