Uutiset

Jauhesammuttimilla vahingoitettu ainakin sataa autoa Tampereella

Jauhesammuttimilla vahingoitettu ainakin sataa autoa Tampereella

Ainakin noin sataa autoa epäillään vahingoitetun Tampereella Technopolisin parkkihallissa tyhjentämällä jauhesammuttimia parkkihallin useassa eri kerroksessa eilen maanantaina aamupäivästä kello 11.00 ja 11.45 välisenä aikana, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Autot olivat Tampereella Kalevantien varressa Technopolisin parkkihallissa. Ennen tekoa on havaittu kolmen pojan seurueen menneen sisälle parkkihalliin.

Poliisi pyytää mahdollisesta tekijäseurueesta tai muista mahdollisista epäillyistä havaintoja tapahtuma-aikaan paikalta tai sen läheisyydestä.

Poliisi pyytää niitä ajoneuvon omistajia, joiden auto on sotkeutunut tai vaurioitunut tapahtuma-aikaan parkkihallissa, ottamaan yhteyttä poliisiin, rikosasian tutkijaan sähköpostilla marleena.ehtamo(at)poliisi.fi tai tekemään asiasta sähköisen rikosilmoituksen maininnalla Technopolis. Poliisi pyytää omistajia kuvaamaan auton vahingot ennen pesua. Vahingoitetun auton rekisteritunnus on muistettava mainita. Myös havainnot pyydetään samaan sähköpostiin.

Poliisi tutkii asiaa vahingontekona ja selvittää epäiltyjen henkilöllisyyttä ja tarkempaa tapahtumakulkua.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>