Uutiset

Tampereen Joulutori sai asiakkailta kiitosta - palautteissa korostui mm. Joulutorin hieno tunnelma ja tunnelmalliset kujat

Tampereen Joulutori sai asiakkailta kiitosta - palautteissa korostui mm. Joulutorin hieno tunnelma ja tunnelmalliset kujat


Viime joulukuussa järjestetty Tampereen Joulutori on saanut asiakkailta kiitosta. Joulutorin asiakkaiden mielipiteitä kartoitettiin ensimmäistä kertaa Pirfest ry:n kyselyllä.

- Viime vuoden tapahtuma ylitti odotukset lähes kaikilla mittareilla. Kysymykseen ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit tapahtumaa ystävillesi?” yli puolet vastaajista antoi arvosanan kymmenen. Erityisesti palautteissa korostui Joulutorin hieno tunnelma. Upeat valoteokset, tunnelmalliset kujat, munkkikahvila ja Glögiravintola ihastuttivat kävijöitä, kertoo tiedotteessa tapahtuman tuottaja Rami Lehtinen Event Companystä.

Tutkimus myös osoitti, että Joulutorin asiakkaat arvostavat kotimaista käsityötä ja sen laatua. Tuotteiden hinta – laatusuhde sai arvosanan 7,51. Asiakaspalvelusta annettiin arvosana 8,92 ja palvelutarjonnasta 8,57. Vastaajista 96,9 prosenttia oli sitä mieltä, että tapahtuman fyysisessä saavutettavuudessa ei ollut ongelmia tai eivät olleet kiinnittäneet asiaan huomiota. Negatiivista palautetta tapahtuma sai varsin vähän, ainoastaan ajoittaisista ruuhkista ravintoloissa ja kujilla mainittiin vapaissa palautteissa.

Lehtinen kertoo, että Joulutorin laajentamiseen on tarvetta, mutta haasteena on torialueen rajallisuus. Erityisesti ravintoloille kaivattaisiin lisää tilaa.

- Kujien laajentaminen on helpompaa ja siihen tulemme jatkossa kiinnittämään huomiota, Lehtinen sanoo.

Joulutori on järjestetty Tampereen Keskustorilla vuodesta 2008 lähtien. Joulutorin toteuttaa Tampereen kaupunki ja tuottaa Event Company Oy. Viime vuonna tapahtuma oli avoinna 3.-22. joulukuuta. Tänä aikana tapahtumassa vieraili noin 200 000 kävijää. Tämän vuoden Joulutori järjestetään 2.-22.12.2023.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>