Uutiset

Tampereen Kiakkoradion pelipäivä palkittiin Radiogaalassa vuoden parhaana paikallisena radio-ohjelmana

today3.4.2023

Background
share close
Kiakkoradion pelipäivän juontaja Jani Saari iloitsi Radiogaalassa kiakkotiiminsä saamasta palkinnosta. (Kuva: RadioMedia)

SUN Radion kanssa samaan Pirmediat-mediaperheeseen kuuluva Tampereen Kiakkoradio palkittiin yleisön suosikkina Radiogaalassa viime perjantaina 31. maaliskuuta 2023. Tampereen Kiakkoradion pelipäivä voitti vuoden parhaan paikallisen radio-ohjelman palkinnon Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä Radiogaalassa. Voittaja oli valittu yleisöäänestyksellä, ja palkinto on arvostetuimpia tunnustuksia kaupallisella radioalalla.

Palkinnon pokkasi gaalaillassa Kiakkoradion pelipäivän juontaja Jani Saari, joka ylisti kiitospuheessaan Ilvestä ja Tapparaa, Kiakkoradion upeita kuulijoita sekä kaikkia yleisöäänestyksessä Kiakkoradiota äänestäneitä.

– Radion tekeminen on kuin jääkiekkojoukkueessa pelaaminen. Meillä on ollut huikea joukkue tänä vuonna. Isoin kiitos kuuluu Juha Lindgrenille ja Mikko Aaltoselle, jotka tänäkin iltana ovat selostamassa pelejä Lahden Isku Areenalla ja Helsingin jäähallissa, Jani Saari kiitteli.

Kiakkoradion legendaariset selostajat Juha ”Linkki” Lindgren ja Mikko ”Aaltsi” Aaltonen olivat gaalailtana tahoillaan selostamassa HIFK–Tappara- ja Pelicans–Ilves-otteluita, jotka päättyivät tamperelaisjoukkueiden voittoon.

Ilveksen ja Tapparan tulevien playoffs-pelien ennakot ja selostukset kuullaan suorina lähetyksinä Kiakkoradiosta (Tampereella FM 89,0 ja muualla kiakkoradio.fi).

Radiogaalassa palkittiin kaupallisen radioalan parhaimmistoa. Vuoden parhaan valtakunnallisen radio-ohjelman palkinnon voitti Radio Suomipopin Aamulypsy. Vuoden radiojuontajana palkittiin NRJ:n Niko Saarinen ja paikallisen radiojuontajan palkinnon sai Radio Porin Julle Kallio.

Radio SUN ja Tampereen Kiakkoradio ovat osa Pirmedioita.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%