Uutiset

Tampereella viime yönä kaksi tulipaloa – poliisi tutkii tuhotöinä

today20.5.2023

Background
share close

Poliisi tutkii kahta perjantain ja lauantain välisenä yönä Tampereella tapahtunutta tulipaloa epäiltyinä tuhotöinä.

Tampereen Santalahdessa Pahvitehtaanraitilla paloi asumaton Breitensteinin huvila perjantain ja lauantain välisenä yönä. Rakennus tuhoitui täysin, eikä palon syttymissyy ole selvillä. Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii palon syttymissyytä, eikä rikoksen mahdollisuutta voida sulkea pois. Tämän hetkisten tietojen perusteella tapahtunutta tutkitaan tuhotyön nimikkeellä.

Toinen tulipalo tapahtui lauantaina 20.5.2023 aamuyöllä Tampereen Koivistonkylässä Koivistontiellä sijaitsevassa autiotalossa. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan alueella asuneet henkilöt olivat havahtuneet kovaäänisiin pamauksiin ja havainneet tulipalon. Henkilöiden ripeän toiminnan ansiosta palo saatiin sammutettua alkuunsa eikä rakennukselle aiheutunut isompia vahinkoja. Poliisin tapahtumapaikalla suorittaman tutkinnan perusteella paloa on syytä epäillä tahallaan sytytetyksi. Asiaa tutkitaan epäiltynä tuhotyönä.

Poliisi pyytää tulipalojen tapahtumapaikkoilta tai niiden läheisyydessä havaintoja tehneitä henkilöitä ottamaan yhteyttä. Mahdolliset silminnäkijähavainnot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi tai jättämällä viesti vihjepuhelimen numeroon 0800 90022.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%