Päivän haastattelu

Asuntomessujen tonttimarkkinointi alkamassa - Koti Lempäälässä -tapahtuma Ideaparkissa lauantaina

Asuntomessujen tonttimarkkinointi alkamassa - Koti Lempäälässä -tapahtuma Ideaparkissa lauantaina

Lempäälässä valmistaudutaan jo täyttä päätä vuoden 2026 Asuntomessuihin. Ideaparkiin avataan tällä viikolla messutoimisto, jossa aloitetaan myös tonttimarkkinointi asuntomessualuetta koskien. Varsinainen tonttihaku alkaa lokakuussa.

Mielenkiintoinen täky tonttikauppoja silmällä pitäen on mahdollinen alennus tonttien hinnoista. Saikan alueelle haetaan rakentajia, jotka ovat kiinnostuneita tekemään ilmastoviisaita ratkaisuja rakentamisessa ja elämässään.

Rakennushankkeeseen ryhtyvä maksaa aluksi täyden listahinnan messutontista, mutta kun kohde on valmistunut ja tarvittavat laskelmat ja analyysit tehty, rakentaja voi saada toteutuneiden ilmastoviisaiden ratkaisujen perusteella palautusta tonttihinnasta jälkikäteen. Omakoti- ja kaupunkipientalotonttien kohdalla alennus on enintään -20 %, rivi-, pari- ja kerrostalotonteista -10 %.

Lauantaina 27.5. Ideaparkissa pidetään Koti Lempäälässä -tapahtuma, josta Lempäälän Kehitys Oy:n kehittämispäällikkö Anette Almi kertoi SUN Radion haastattelussa:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>