Päivän haastattelu, Uutiset

Tamperelaisten CHL-vastustajat selvillä

Tamperelaisten CHL-vastustajat selvillä

Jääkiekon Mestarien Liigan tulevan kauden arvonta suoritettiin eilen Tampereella. Suomesta mukana on kaikkiaan neljä joukkuetta. Tampereelta mukana ovat hallitseva CHL- ja Liiga-mestari Tappara ja Ilves. Muut maapaikat menivät Lahden Pelicansille ja Rauman Lukolle.

CHL:n sarjasysteemi menee uusiksi tulevalle kaudelle ja varsinaisten lohkojen sijaan kaikille seuroille arvottiin kuusi vastustajaa, jotka kohdataan kertaalleen.

Tapparan vastustajista kaksi tulee Sveitsistä, kun Kirvesrinnat matkaavat Rapperswil-Jona Lakersin ja EHC Biel-Biennen vieraaksi. Kolmas vierasottelu pelataan Tanskassa, missä vastassa on Ålborg Pirates. Kotiotteluihinsa Tappara saa vastustajikseen saksalaisen Adler Mannheimin, ruotsalaisen Skellefteå AIK:n sekä Britannian IEHL-mestarin, Belfast Giantsin, Pohjois-Irlannista.

Ilvekselle arpa toi vastaan peräti kolme tshekkiseuraa, näistä Tampereelle saapuvat Ocelari Trinec ja HC Vitkovice. Kolmas vastustaja Tupsukorvilla Tampereella on ruotsalainen Färjestad BK. Vierasotteluissa Ilves kohtaa Tshekissä HC Pardubicen, Italiassa HC Bolzanon, sekä Ranskassa Rouen Dragonsin.

CHL-kausi alkaa elo-syyskuun vaihteessa.

Kuuntele alta tamperelaisseurojen mietteet arvontatuloksesta. Haastattelussa Tapparan maalivahtivalmentaja Aki Näykki ja Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>