Päivän haastattelu

Tamperelaisten CHL-vastustajat selvillä

today25.5.2023

Background
share close

Jääkiekon Mestarien Liigan tulevan kauden arvonta suoritettiin eilen Tampereella. Suomesta mukana on kaikkiaan neljä joukkuetta. Tampereelta mukana ovat hallitseva CHL- ja Liiga-mestari Tappara ja Ilves. Muut maapaikat menivät Lahden Pelicansille ja Rauman Lukolle.

CHL:n sarjasysteemi menee uusiksi tulevalle kaudelle ja varsinaisten lohkojen sijaan kaikille seuroille arvottiin kuusi vastustajaa, jotka kohdataan kertaalleen.

Tapparan vastustajista kaksi tulee Sveitsistä, kun Kirvesrinnat matkaavat Rapperswil-Jona Lakersin ja EHC Biel-Biennen vieraaksi. Kolmas vierasottelu pelataan Tanskassa, missä vastassa on Ålborg Pirates. Kotiotteluihinsa Tappara saa vastustajikseen saksalaisen Adler Mannheimin, ruotsalaisen Skellefteå AIK:n sekä Britannian IEHL-mestarin, Belfast Giantsin, Pohjois-Irlannista.

Ilvekselle arpa toi vastaan peräti kolme tshekkiseuraa, näistä Tampereelle saapuvat Ocelari Trinec ja HC Vitkovice. Kolmas vastustaja Tupsukorvilla Tampereella on ruotsalainen Färjestad BK. Vierasotteluissa Ilves kohtaa Tshekissä HC Pardubicen, Italiassa HC Bolzanon, sekä Ranskassa Rouen Dragonsin.

CHL-kausi alkaa elo-syyskuun vaihteessa.

Kuuntele alta tamperelaisseurojen mietteet arvontatuloksesta. Haastattelussa Tapparan maalivahtivalmentaja Aki Näykki ja Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela:

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%