Uutiset

Kangasalan vanhan ammattikoulun paloa epäiltynä törkeänä vahingontekona – teosta epäillään henkilöitä, jotka eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa teostaan

today26.5.2023

Background
share close

Kangasalan vanha ammattikoulu paloi perjantaina 28.4.2023 illalla. Sisä-Suomen polisii kertoo, että esitutkinnan aikana saatujen tietojen perusteella on syytä epäillä, että palo on tahallaan sytytetty.

Palon seurauksena ei ole syntynyt henkilövahinkoja eikä vaaraa ulkopuolisille henkilöille. Olemassa olevien tietojen perusteella omaisuusvahingot ovat rajoittuneet palaneeseen rakennukseen.

Teosta epäillään tällä hetkellä henkilöitä, jotka eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa teostaan. Olemassa olevien tietojen perusteella epäiltyyn tekoon ei liity ulkopuolisia henkilöitä.

Asian esitutkinnan aikana saatujen tietojen perusteella palolla ei ole yhteyttä muihin Pirkanmaan alueella tapahtuneisiin paloihin, joita poliisi tutkii.

Asian esitutkinta jatkuu yhteistyössä sosiaaliviranomaisten kanssa. Poliisi kiittää esitutkinnan aikana saaduista useista vihjeistä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%