SUN Kesä

SUN Kesäkunta: Kihniö – kokoaan suurempi

today28.5.2023

Background
share close

Kesän ensimmäisenä SUN Kesäkunta on Kihniö. Kihniö on pieni ja pirteä paikka, jossa elämänmeno on mukavan mutkatonta. Kunta voi kehuskella kokoonsa nähden erinomaisilla palveluilla. Matkailija puolestaan löytää Kihniöstä niin hulppeaa hiekkarantaa kuin komean Käskyvuoren näköalapaikkoineen.

Kihniön kunnalla on myytävänä tontteja niin asuin- kuin yritysrakentamiseenkin. Liiketiloja on vuokrattavana mm. Puumilan Taitotalossa ja teollisuusaluella. Yritystonteista tarkemmin kertoo kunnanjohtaja Petri Liukku.

 

Kihniön kunta aikoo kehittää miljoonainvestoinneilla Pyhäniemeä matkailukohteena. Pyhäniemi sijaitsee komealla mäntykankaalla puhdasvetisen ja kalaisan Kankarinjärven rannalla, joka tarjoaa mahtavat puitteet rentoutua ja viihtyä. Suunnitelmissa on mm. uusi päärakennus ja karavaanialue, uimarannan kehittäminen ja Pyhäniemi Beach Suites -majoitus. Kunnanjohtaja Petri Liukku kertoo tarkemmin näistä suunnitelmista:

 

Varhaiskasvatusta järjestetään Kihniössä kolmiryhmäisessä Kettukallion päiväkodissa. Päiväkodin vahvuutena on lasten kasvu vertaisryhmässä ja yhteistyömahdollisuudet yhtenäiskoulun kanssa. Myös vuorohoito, viikonloppuhoito ja erityisvarhaiskasvatus tapahtuvat päiväkodissa. Kihniön kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan joulukuulla 2022, että Kihniössä varhaiskasvatus on maksutonta vuosien 2023 -2024 ajan.

Hyvinvointijohtaja Vilja Lankinen kertoo tarkemmin, että millainen kunta Kihniö on lapsille ja lapsiperheille. Ja miten kunta päätyi maksuttomaan varhaiskasvatukseen.

 

Kihniössä voi kokea luonnon rauhan mm. Aitonevan Luontopolulla sekä nähdä huikeat maisemat Käskyvuorella. Kanootinkin kyytiin voi hypätä ja meloa aina Ikaalisiin asti. Kihniön suurimmat järvet tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia asukkaille ja matkailijoille.

Elina Kortesmaa ja Arttu Latvajärvi kertovat tarkemmin Kihniön luonto- ja liikuntamatkailun tarjonnasta.

 

 

Kaupallisessa yhteistyössä:

 

 

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%