Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
SUN Radion Herkkukesässä puhuttiin raparperistä, joka on monelle se alkukesän herkku. Suomen Sokerin markkinointiassistentti Tiina Palomäki kertoi kuinka monipuolinen raaka-aine raparperi on, mihin kaikkialle sitä voi hyödyntää ja miksi raparperin kanssa olisi syytä nauttia samalla kalsiumpitoista ruokaa tai juomaa? Lisäksi kuultiin muutamia helppoja ja herkullisia raparperireseptejä.
Kirjoittaja: Kaisu Lämsä
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.