Uutiset

Poliisilla kiireinen juhannusyö – vakavin tapahtuma Akaassa, missä yksi henkilö menehtyi henkilöauton ulosajossa

today24.6.2023

Background
share close

Perjantain ja lauantain välinen yö oli partioille poikkeuksellisen kiireinen, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Poliisilla on riittänyt tehtäviä laidasta laitaan, sekä Pirkanmaalla että Keski-Suomessa.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen tapahtumista työllistävin on ollut Himos Juhannus. Festarikävijät aiheuttivat myös yöllä poliisille kymmeniä hälytystehtäviä.

Poliisitehtävien hoitamiseksi on tarvittu myös venettä. Esimerkiksi Tampereen Viikinsaaresta haettiin kahteen eri otteeseen aggressiivisesti käyttäytyneitä henkilöitä, joiden hallusta takavarikoitiin teräaseita.

Teräaseilla varustautuneita henkilöitä kohdattiin myös Tampereen Hervannassa, missä puukotettiin kahta ihmistä. Tekoja tutkitaan mm. tapon yrityksinä.

Yön vakavin tapahtuma oli Akaassa, missä yksi henkilö menehtyi henkilöauton ulosajossa. Akaan Toijalassa henkilöauto suistunut tieltä hieman ennen puoli kuutta aamulla. Autossa oli neljä henkilöä, joista yksi menehtyi. Ulosajo tapahtui Etu-Kurkelan alueella Kurisjärventiellä. Auto suistui ajoradalta kulkusuunnassaan vasemmalle törmäten puuhun. Autossa matkustajana ollut noin 20 -vuotias mies menehtyi ja muut autossa olleet loukkaantuivat lievästi.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%