Päivän haastattelu, SUN Kesä

Tampereen Jäätelötehtaalla käytetään vain parhaita mahdollisia raaka-aineita – myös suussa sulavat vohvelit tehdään itse

Tampereen Jäätelötehtaalla käytetään vain parhaita mahdollisia raaka-aineita – myös suussa sulavat vohvelit tehdään itse

Jäätelömestari Pipsa Sassi on opiskellut italialaisessa Carpigiani Gelato Universityssa

Tampereen Jäätelötehdas aloitti italialaisen jäätelön myynnin vuonna 2004. Toiminta laajeni pian italialaisen jäätelön maahantuontiin ja samanaikaisesti kypsyi ajatus omasta jäätelön valmistuksesta. Tänä päivänä Lempäälän Sääksjärvellä sijaitseva Tampereen Jäätelötehdas onkin erikoistunut italialaisen gelaton eli artesaanijäätelön valmistukseen ja tuotteita saa ostaa mm. omasta tehtaanmyymälästä. Italiassa oppinsa saanut jäätelömestari Pipsa Sassi kertoi SUN Herkkukesä -ohjelmasarjassa tehtaan toiminnasta sekä maukkaan jäätelön että herkullisten vohvelien valmistamisesta.

 

Tampereen Jäätelötehtaalla on oma myymälä ja kahvila Sääksjärvellä, aivan moottoritien varrella.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>