Uutiset

Mies huitoi sivullisia metalliputkella Tampereen keskustassa

today12.7.2023

Background
share close

Poliisille tuli keskiviikkoaamuna kello 4.21 hälytystehtävä Tampereen Hämeenpuistoon miehestä, joka oli lyönyt metalliputkella sivullisia. Poliisi oli paikalla kahdessa minuutissa. Siellä poliisille selvisi, että mies oli lyönyt metalliputkella henkilöä, joka makasi maassa. Uhri oli ollut liikkeellä polkupyörällä.

Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan epäillyn lähistöltä ja hänet otettiin kiinni. Poliisi taltioi myös epäillyn tekovälineen. Ensihoito antoi uhrille ensiapua ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon.

Paikalla selvisi myös, että epäilty oli lyönyt kahta muutakin henkilöä Hämeenpuistossa. He loukkaantuivat lievemmin ja heidät kuljetettiin sairaalahoitoon. Epäilty oli yrittänyt lyödä yhtä paikalle auttamaan tullutta sivullista, mutta hän pääsi pakenemaan tilanteesta.

-Uhrit ovat aikuisia miehiä ja naisia. Uhrit valikoituivat täysin sattumanvaraisesti, eivätkä osalliset tunteneet toisiaan entuudestaan. Tapahtumia ei edeltänyt minkäänlainen riita tai erimielisyys, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Laakso.

Poliisi tutkii tapahtumia tämän hetkisten tietojensa mukaisesti kahtena törkeänä pahoinpitelynä, pahoinpitelynä ja pahoinpitelyn yrityksenä.

-70-luvulla syntynyttä epäiltyä tullaan esittämään vangittavaksi. Poliisi jatkaa esitutkintaa ja asianosaisten kuulusteluja. Tässä vaiheessa emme voi tiedottaa enempää asiasta, toteaa Laakso.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%