Uutiset

Poliisilla takaa-ajo Sastamalan keskustassa

today17.7.2023

Background
share close

Poliisipartio joutui usean kilometrin pituiseen takaa-ajoon Sastamalan keskustassa maanantaina aamuviideltä yrittäessään pysäyttää pakettiautoa. Takaa-ajon aikana pakenija ajoi huomattavan kovalla nopeudella Sastamalan keskustan kaduilla ja kevyenliikenteen väylillä. Takaa-ajo päättyi poliisin onnistuttua pakkopysäyttämään auton Asemakadulla.

Takaa-ajo alkoi Sastamalankadulta kuljettajan lähtiessä poliisia pakoon normaalin liikennepysäytyksen yhteydessä. Takaa-ajo eteni Pappilan, Nuupalan ja Raivion aluueilta Vammaskosken yli Vammalan, Sylvään, Iisan ja Ojansuun alueille, josta edelleen keskustan halki takaisin Vammaskosken yli Raivion alueelle. Matkalla pakenija törmäsi joihinkin työmaa-aitoihin. Pakenijan käyttämä auto ja poliisiauto vaurioituivat pysäytystilanteessa. Henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Kuljettajaa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%