Uutiset

Poliisi tutkii törkeää maksuvälinepetosta – Iäkkään naisen pankkikorttia on luvatta käytetty mm. Tampereella

today7.8.2023

Background
share close

Poliisi kertoo saaneensa kesäkuun puolivälin tienoilla ilmoituksen, jonka mukaan iäkkään naisen pankkikorttia oli luvatta käytetty usealla paikkakunnalla. Kortilla oli nostettu käteistä rahaa ainakin Iisalmessa, Kuopiossa ja Tampereella. Tämän lisäksi pankkikorttia käyttäen oli hankittu huomattava määrä huonekaluja ja elektroniikkaa ainakin Tampereelta ja pääkaupunkiseudulta.

Esitutkinnassa ei ole vielä selvinnyt miten tekijä oli saanut pankkikortin haltuunsa. Tekijän liikkeitä on pystytty seuraamaan valvontakameroiden avulla. Tekijän epäillään olevan noin 165 cm pitkä nainen, jolla on normaali ruumiinrakenne. Naisella on pitkät ruskeat/tummat hiukset. Esitutkinnassa on saatu viitteitä, että nainen on matkustanut isolla henkilöautolla tai pakettiautolla.

Rikosvahinko on tämän hetken tiedon mukaan useita kymmeniä tuhansia euroja. Poliisi tutkii tapausta törkeänä maksuvälinepetoksena, teon epäillään tapahtuneen toukokuun loppupuolella. Poliisi julkaisee epäillyn naisen / naisten kuvia rikoksesta epäillyn tunnistamiseksi sekä ennalta estääkseen vastaavia tekoja jatkossa. Poliisi on erityisesti kiinnostunut naisen / naisten henkilöllisyydestä, mutta myös naisen käytössä olleista ajoneuvoista. Poliisi pitää mahdollisena, että anastettua korttia on käyttänyt useampikin henkilö.

Kaikki tiedot naisen / naisten henkilöllisyyteen ja hänen liikkeisiinsä liittyen sekä havainnot hänen käytössään olleista ajoneuvoista voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%