Uutiset

Mies ammuskeli lapsia ja nuoria kuulapyssyllä

today17.8.2023

Background
share close

Hämeen poliisi sai keskiviikkona illalla hälytyksen Hämeenlinnassa Nummen yhtenäiskoulun pihalle, missä ilmoituksen mukaan mies on ammuskellut nuoria ja lapsia kuulapyssyllä. Tapahtunutta tutkitaan pahoinpitelynä.

Osa toiminnan kohteeksi joutuneista sai lieviä vammoja ja asiasta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeellä pahoinpitely. Hämeen poliisi selvittää tapahtumien tarkempaa kulkua ja on yhteydessä osallisten vanhempiin tutkinnan edetessä.

Poliisi muistuttaa, että aitoa ampuma-asetta erehdyttävästi muistuttavien esineiden hallussapito yleisellä paikalla on kielletty. Tällaisten esineiden hallussapito ja käyttäminen julkisella paikalla voi pahimmillaan johtaa äärimmäisten voimakeinojen käyttöön, koska poliisi joutuu suhtautumaan vakavasti jokaiseen tilanteeseen, jossa on epäily mahdollisen ampuma-aseen käytöstä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%