Uutiset

Lamminpään ampumisesta epäilty mies otettiin kiinni

today23.8.2023

Background
share close

Poliisilla oli Tampereella Ylöjärventiellä 13.8. puolen yön aikaan hälytystehtävä, jonka mukaan ravintolan edustalla oli ammuttu useita laukauksia. Paikalle meni useita poliisin ja ensihoidon partioita.

Selvisi, että kolme ihmistä oli saanut osumia luodeista. Uhrien osumat olivat alaraajassa, kädessä ja keskivartalossa. Vammat eivät olleet hengenvaarallisia. Poliisi epäilee ampumisen johtuneen ravintolan terassilla alkaneesta riitelystä. Ampumisen epäillään varsinaisesti kohdistuneen yhteen henkilöön ja myös sivullisten saaneen siinä yhteydessä osumia luodeista. Tapahtumapaikan lähellä oli useita henkilöitä ravintolan asiakkaina ampumisen aikana.

Teosta epäilty, poliisin etsintäkuuluttama, 1990-luvulla syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies ilmoittautui itse poliisille 22.8. Tapahtumia tutkitaan epäiltynä tapon yrityksenä, törkeänä vammantuottamuksena, ampuma-aserikoksena ja vaaran aiheuttamisena. Poliisi aikoo esittää käräjäoikeudelle, että epäilty vangittaisiin esitutkinnan ajaksi.

Tutkinta jatkuu edelleen kuulusteluin sekä rikospaikkanäytteiden ja valvontatallenteiden tutkimuksilla.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%