Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Seutukaupunki Mänttä-Vilppula taistelee palvelujen puolesta

Seutukaupunki Mänttä-Vilppula taistelee palvelujen puolesta

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Arto Pirttilahti sanoo, että runsaan 9 300 asukkaan Mänttä-Vilppula tekee kaikkensa saadakseen itselleen myönteisen työllisyysalueratkaisun. Hänen mukaansa Mänttä-Vilppula toimii viimeiseen saakka, jotta Pirkanmaan hyvinvointialueen Mänttä-Vilppulaa koskevat suunnitelmat ei näe päivänvaloa. Parhaillaan elinvoimainen kunta selvittää aitoja mahdollisuuksiaan TE-palvelujen toteuttamiseksi Sastamalan, Punkalaitumen, Hämeenkyrön, Ikaalisten, Parkanon ja Kihniön kanssa, vaikka Mänttä-Vilppulalla ei olekaan yhteistä maarajaa yhdenkään kuusikon kunnan kanssa. Pirttilahti oli Pirkanmaan mainiona Maakunnan Matin haastattelussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>