Uutiset

Yksi kuoli liikenneonnettomuudessa Ulvilassa

today30.8.2023

Background
share close

Poliisin saaman alustavan tiedon mukaan pakettiauto ajautui omalta kaistaltaan vastaantulevien kaistalle ja törmäsi henkilöautoa päin.

Lounais-Suomen poliisi sai hätäkeskukselta tiedon pakettiauton ja henkilöauton välisestä nokkakolarista Tampereentiellä Ulvilassa keskiviikkona aamupäivällä kello 11 aikaan. Tarkempi paikka on noin 500 metriä Saarikoskentien risteyksestä Porin suuntaan. Poliisin lisäksi paikalle hälytettiin useita pelastuksen ja ensihoidon yksiköitä.

Poliisin saaman alustavan tiedon mukaan Porin suunnasta kohti Tamperetta ajanut pakettiauto oli ajautunut omalta kaistaltaan vastaantulevien kaistalle ja törmännyt Tampereen suunnasta tullutta henkilöautoa päin. Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöä, joista yksi menehtyi. Kaksi muuta osallista toimitettiin tapahtumapaikalta sairaalaan, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Rikosnimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan edetessä. Lisäksi asiaa tutkitaan kuolemansyyn selvittämisenä.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%