Päivän haastattelu, Uutiset

Tampere Maraton juostaan sunnuntaina

Tampere Maraton juostaan sunnuntaina

Perinteikäs Tampere Maraton juostaan tänä vuonna pari viikkoa totuttua myöhemmin. Ratinasta alkava ja sinne päättyvää reittiä kierretään sunnuntaina 10. syyskuuta. Kilpailunjohtaja Lotta Ruottinen kertoi kisajärjestelyistä SUN Radion haastattelussa maanantaina.

Ennakkoilmoittautuminen maratonille päättyy torstaina, mutta vielä kisapäivänäkin on mahdollisuus ilmoittautua mukaan. Täysimittaisen maratonin lisäksi tarjolla on puoli- ja varttimaraton, sekä maratonviesti.

Kuuntele Lotta Ruottisen haastattelu alta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>