Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
Tämän vuoden keliakiaviikolla näkyvimpänä teemana ovat tuoreet satokauden antimet. Tavoitteena on pienentää kalliin gluteenittoman ruokavalion kuluja ja samalla nauttia yhteisistä hetkistä sekä herkuista. Keliakialiiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Marjo Aspegren kertoi SUN Radion haastattelussa teemaviikosta, jonka tavoitteena on lisätä yleistä tietämystä keliakiasta ja gluteenittomuudesta.
Kirjoittaja: Pasi Vainionperä
gluteeniton keliakia keliakialiitto keliakiaviikko
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.