Päivän haastattelu

Valtakunnallisella keliakiaviikolla pääosassa ovat tuoreet satokauden antimet

Valtakunnallisella keliakiaviikolla pääosassa ovat tuoreet satokauden antimet

Tämän vuoden keliakiaviikolla näkyvimpänä teemana ovat tuoreet satokauden antimet. Tavoitteena on pienentää kalliin gluteenittoman ruokavalion kuluja ja samalla nauttia yhteisistä hetkistä sekä herkuista. Keliakialiiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Marjo Aspegren kertoi SUN Radion haastattelussa teemaviikosta, jonka tavoitteena on lisätä yleistä tietämystä keliakiasta ja gluteenittomuudesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>