Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Rottien pyhimys ensi-iltaan Hämeenlinnassa, Anneli Kanto jännittää

Rottien pyhimys ensi-iltaan Hämeenlinnassa, Anneli Kanto jännittää

Tamperelaisen kirjailijan Anneli Kannon Rottien pyhimyksen voittokulku jatkuu. Kanto elää jännittäviä päiviä, sillä Rottien pyhimys saa kantaesityksensä ja tulee ensi-iltaansa lauantaina Hämeenlinnan Teatterissa. Rottien pyhimyksestä on tehty myös musikaali, joka pyörii helsinkiläisen Musiikkiteatteri Kapsäkin ohjelmistossa. Rottien pyhimys -teos on saavuttanut suuren suosion lukevan kansan keskuudessa. Maakunnan Matti haastatteli Anneli Kantoa Pirkanmaan mainiona.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>