Uutiset

Poliisi selvittää ravintolan murtoa Kankaanpäässä

today15.9.2023

Background
share close

Lounais-Suomen poliisi tutkii kankaanpääläiseen ravintolaan kohdistunutta epäiltyä varkautta. Rikoksen selvittämiseksi poliisi pyytää yleisöltä havaintoja ja muita tietoja.

Kankaanpäässä murtauduttiin maanantaina 28. elokuuta yöllä noin kahden aikaan keskustassa sijaitsevaan ravintolaan.

Poliisi tutkii tapausta epäiltynä törkeänä varkautena. Poliisilla on hallussaan runsaasti videomateriaalia epäillyn tekijän liikkeistä kyseisenä yönä. Poliisilla on esitutkinnan tässä vaiheessa alustava käsitys tapahtumien kulusta ja epäillystä tekijästä.

Rikoksen selvittämiseksi ja tekijän henkilöllisyyden varmistamiseksi poliisi julkaisee epäillystä tekijästä sellaista kuvamateriaalia, jota ei ole vielä nähty julkisuudessa. Poliisi pyytää yleisöltä tietoja ja havaintoja epäillyn tunnistamiseksi.

Poliisin haltuunsa saamien valvontatallenteiden perusteella epäilty oli tapahtumayönä pukeutunut mahdollisesti harmaaseen collegepaitaan, mustiin housuihin ja mustavalkoisiin tennareihin. Hänellä oli päässään lippalakki ja selässä Adidas-merkkinen reppu.

Henkilöön liittyvät tiedot ja havainnot kyseiseltä yöltä voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä (maanantaista perjantaihin) kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%