Päivän haastattelu

Suomen itsenäisyyttä juhlitaan jälleen Hotel Ilveksessä

today1.12.2023

Background
share close

Original Sokos Hotel Ilveksessä juhlistetaan jälleen Suomen itsenäisyyttä, kun Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -tapahtuma pidetään tiistaina, itsenäisyyspäivän aattona. Hotellinjohtaja Marco Sylvelin vieraili SUN Radiossa kertomassa juhlien ohjelmasta.

Aiemmin mm. Nokian Edenin hotellinjohtajana toiminut Sylvelin aloitti Ilveksen johdossa vuoden 2022 alussa. Tuolloin hotelli Ilves oli isossa remontissa, kun koko rakennus peruskorjattiin. Sylvelinin mukaan viime vuosi oli remontin jälkeen vielä monella tapaa opettelua uudistetussa hotellissa, mutta nyt arki rullaa jo tavalliseen tapaan.

Perinteinen Ilveksen Iloinen Itsenäisyys on myös kiinnostanut kansaa. Marco Sylvelinin mukaan juhlaan on odotettavissa lähes tuplaten viimevuotinen kävijämäärä. Esiintymässä nähdään mm. Arttu Wiskari, Virve Rosti ja Bess.

Kuuntele Marco Sylvelinin haastattelu alta:

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%