Uutiset

Poliisi tutkii epäiltyä törkeää eläinsuojelurikosta Ylöjärvellä

today6.2.2024

Background
share close

Sisä-Suomen poliisi kertoo, että se tutkii epäiltyä törkeää eläinsuojelurikosta Ylöjärvellä. Poliisi epäilee, että maatilalla luvallisesti ollut henkilö on tehnyt väkivaltaa nautaelämille käyttämällä mm. maatilalta löytyneitä työvälineitä. Ilmoituksen epäillyistä eläimiin kohdistuneista pahoinpitelyistä teki maatilan omistaja. Häntä ei epäillä rikoksesta. Osa eläimistä on jouduttu lopettamaan väkivallan takia.

Epäillyt teot ovat tapahtuneet viime vuoden lopun ja tammikuun lopun välisenä aikana. Henkilö on ollut pidätettynä, mutta häntä ei ole vangittu. Hänen osuuttaan tapahtumiin selvitetään edelleen ja tutkinta on kesken. Poliisi odottaa mm. eläinlääkärin lausuntoja.

Kyseessä on poikkeuksellisen törkeä eläimiin kohdistuva rikosepäily. Törkeästä eläinsuojelurikoksesta voi olla seurauksena jopa neljä vuotta vankeutta. Poliisi ei voi tiedottaa tapauksesta tässä vaiheessa esitutkintaa enempää.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%