Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Kotitalousvähennyksen äiti Taija Härkki Pirkanmaan mainiona

today27.2.2024 5

Background
share close

Oletko tullut ajatelleeksi, että kotitalousvähennys on ollut käytössä jo 27 vuoden ajan? Helsinkiläis-hämeenkyröläinen kuluttajatutkija, maa- ja metsätaloustieteiden Taija Härkki on ollut koko kotitalousvähennyksen olemassaoloajan sen kanssa tekemisissä. Hänet tunnetaankin koko valtakunnassa kotitalousvähennyksen äitinä.

Taija Härkki on kotitalousvähennyksen äiti ja vahva asiantuntija. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Härkki kuvailee nykymuotoista kotitalousvähennyskäytäntöä joulukuuseksi. Hän tarkoittaa vertauksellaan sitä, että päättäjät, politiikot lisäävät laidasta laitaan asioita kotitalousvähennyksen suojiin. Runsaus tekee siitä vaiken ymmärtää.

Härkin mielestä yhteiskunnan olisi huolehdittava siitä, että veronmaksajat osaisivat aktiivisesti hyödyntää kotitalousvähennystä. Hänellä on myös harkittuja kehitysideoita, joilla kotitalousvähennyksestä saataisiin nykyistä toimivampi ja asiakasystävällisempi veroetu. Hän korostaa, että hyvin toimiva kotitalousvähennys hyödyttää niin palveluja ostavia kansalaisia kuin koko yhteiskuntaa. Kyse on työstä, sen teettämisestä ammattilaisilla.

Taija Härkki on tiistaina 27. helmikuuta Maakunnan Matin haastateltavana Pirkanmaan mainiona.

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%