Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Eklundit toteuttavat korkeatasoista ruokakauppaa Valkeakosken K-Citymarketissa

today5.3.2024

Background
share close

Kauppiaspariskunta Jarno ja Miia Eklund ovat työskennelleet lähes 30 vuotta kaupan alalla. Keskolaisessa maailmassa heidät tunnetaan taitavina kaupan kehittäjinä, innovatiivisina suunnannäyttäjinä.

Miia ja Jarno Eklund tekevät nyt kauppaa K-Citymarket Valkeakoskessa. Jarno Eklund kertoi urastaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot -ohjelmassa.

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä Eklundit kokivat unelmiensa toteutumisen. He aloittivat K-Citymarket Valkeakosken kauppiaina. Nyt on vauhti päällä, kun Eklundit laittavat cittaria uudenlaiseen iskukuntoon, rakentavat runsasta ja monipuolista sekä myönteisesti yllättävää ruokamaailmaa.

Eklundeilla on ollut hyvin opettavainen tie kaupan saralla. Esimerkiksi he ottivat vetovastuun vuonna 1999 juuri valmistuneeseen Soppeenmäen liikekeskukseen sijoittuneesta K-Supermarket Linkistä. Noina aikoina Ylöjärvi kasvoi ja kehittyi valtakunnallisesti ennätysvauhtia. Eklundit loivat uudenlaista ruokakaupan kulttuuria.

Kauppias Jarno Eklund oli Pirkanmaan mainiona Maakunnan Matin haastateltavana. Eklund avasi, mitä kaikkea Valkeakoskella lähitulevaisuudessa tapahtuu. K-Citymarket Valkeakoski pesee kasvonsa.

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%