Teemat

Sastamala kokeilee kaupunkipyöriä matkailijoiden ja kaupunkilaisten iloksi

today3.4.2024 1

Background
share close

Sastamalan kaupunki on päättänyt hankkia kaupunkipyöriä kesäkaudeksi 2024. Kaupunkipyöräpilotin käynnistäminen on vastaus kaupunkilaisten ja matkailijoiden tarpeisiin ja toiveisiin. Kyseessä on pilotti, jonka aikana kerätään käyttäjäkokemuksia ja tietoja mahdollista jatkoa varten.

-Ajatus kaupunkipyöristä on ollut esillä jo pitkään, ja nyt vihdoinkin saimme aikaan pilottihankkeen. Valinta toimittajasta tehtiin huolellisesti, ja tärkeänä kriteerinä oli paikallisten yritysten hyödyntäminen, kertoo kaupungin elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru SUN Radion haastattelussa.

Kaupunkipyörät tarjoavat erityisesti ratkaisun keskustan ja rautatieaseman väliseen liikkumiseen. Pyöräpysäkkien pääpaikka on rautatieasema, mikä tekee matkailijoidenkin Sastamalan keskustaan saapumisesta entistä helpompaa. Mutta myös kaupunkilaisille tämä avaa Aarnikurun mukaan uusia näkökulmia kaupunkiin tutustumiseen.

Sastamalan kaupungin elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru kertoo tarkemmin kaupunkipyörien pilotista:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%