Uutiset

Tampereen Kiakkoradion pelipäivä jälleen vuoden paras paikallinen radio-ohjelma

today15.4.2024

Background
share close

Tampereen Kiakkoradion pelipäivä voitti toisena vuonna peräkkäin vuoden parhaan paikallisen radio-ohjelman palkinnon Radiogaalassa. Radioalan ammattilaisten vuotuinen palkintogaala järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa perjantaina 12.4.2024. Voittaja valittiin yleisöäänestyksellä. Palkintoa pidetään yhtenä arvostetuimmista tunnustuksista kaupallisella radioalalla.

Palkinnon Tampereen Kiakkoradion puolesta kävivät noutamassa juontajat Jani Saari, Pasi Vainionperä ja Kimmo Hoivassilta. Varsinaisen kiekkotiimin jäsenistä selostajalegenda Juha Lindgren juhli työn merkeissä, kun samaan aikaan pelattiin Liigan välieriä.

Kuten kiekkokaukalossakaan, harvoin myöskään radioalalla palkintoja pokataan ilman kunnollista joukkuepeliä. Palkinnon pokannut kolmikko kiittelikin paitsi Kuopiossa työkeikalla ollutta selostaja Juha Lindgreniä, myös jääkiekkoseuroja ja Tampereen Kiakkoradion muita yhteistyökumppaneita.

Vaikka kiekkokauden loppu jo häämöttää, arki Tampereen Kiakkoradiossa jatkuu ja kanavalta kuullaan selostukset, ennakot ja jälkipelit kaikista Liigan loppuotteluista. Vastakkain peleissä ovat Tappara ja Pelicans. Finaalisarja alkaa lauantaina 20.4. Lähetyksiä voi kuunnella Tampereella taajuudelta 89,0 MHz, tai missä tahansa osoitteesta kiakkoradio.fi.

Kiekkokauden päätyttyä siirrytään viettämään Tampereen Kiakkoradion palloilukesää. Kesän aikana kuullaan otteluselostuksia mm. Ilveksen, FC Hakan ja Tampere Unitedin jalkapallopeleistä, sekä Manse PP:n pesäpallo-otteluista. Otteluselostuksia kuullaan kesän ajan noin kerran viikossa ja mukana on niin miesten kuin naisten pelejä.

Radiogaalassa palkittiin kaupallisen radioalan parhaimmistoa. Vuoden parhaan paikallisen radiojuontajan kategoriassa Pirmedioiden kanavilta shortlistalle asti ylsivät Pasi Vainionperä ja Kimmo Hoivassilta. Palkinto meni kuitenkin tällä kertaa Raumalle, kun Radio Ramonan Risto Leino pokkasi kyseisen pystin. Vuoden parhaan valtakunnallisen radio-ohjelman palkinnon voitti NRJ Aamu. Vuoden radiojuontajana palkittiin NRJ:n Niko Saarinen. Kaikki voittajat löytyvät osoitteesta radiogaala.fi.

edit: korjattu valtakunnallisen radio-ohjelman voittaja

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%