SUN Kesä 2024

Kesälöylyt: Veittijärven sauna

today11.6.2024

Background
share close

Ylöjärvellä Veittijärven sauna tarjoaa ympärivuotista saunomista ja uintia, ja uudet tilat ovat olleet käytössä loppiaisesta 2024 lähtien. Saunan siirtoprojekti oli mittava ja kallis, mutta yhteistyössä Ylöjärven kaupungin ja saunan omistajien, Reijo ja Kirsi Karppisen, kanssa se saatiin onnistuneesti toteutettua. Vanha hirsikehikko pystytettiin uuteen paikkaan ja talkoovoimin saatiin valmiiksi sauna, joka palvelee nyt niin paikallisia kuin vierailijoitakin.

Saunominen Veittijärven saunassa on mahdollista talviaikaan viitenä päivänä viikossa ja kesäaikaan kolmena päivänä viikossa. Saunan käyttäjät voivat nauttia kahdesta erilaisesta saunasta: normisaunasta, jossa on kertalämmitteinen aito kiuas ja jatkuvalämmitteinen kiuas, sekä savusaunasta. Molemmissa saunoissa löylyt ovat saaneet paljon kiitosta, ja saunojat voivat pulahtaa viilentymään Veittijärveen.

Saunalla on myös mahdollisuus grillata omia eväitä ja nauttia juomista, joita voi ostaa paikan päältä. Lisäksi saunatiloja voi varata yksityistilaisuuksiin, ja ne soveltuvat hyvin noin 30-40 hengen ryhmille.

Veittijärven saunalla Jani Saaren kaverina oli Ylöjärven Avantouimareiden puheenjohtaja Kimmo Itvola. Kuuntele haastattelu:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%