Uutiset

Poliisi otti kiinni Sastamalassa aseella uhanneen miehen

today12.6.2024

Background
share close

Poliisi otti tiistai-iltana noin kello 21 kiinni Kokemäenjoen varressa Sastamalan ja Huittisen rajalla veneellä liikkuneen miehen, jonka epäillään aiemmin illalla uhanneen toista miestä ampuma-asella Sastamalan Keikyässä. Miehen epäillään myös ennen kiinniottoa mahdollisesti ampuneen kohti rannalla olleita poliiseja joko ampuma-aseella tai jousiaseella.

Tieto poliisille tuli noin kello 19 aikaan, jolloin mies oli uhannut veneestä käsin Kokemäenjoen rannalla ollutta toista miestä ampuma-aseella. Tämän jälkeen mies oli jatkanut veneellä matkaa alavirtaan, kunnes poliisin käskytyksestä rantautui ja poliisi otti miehen kiinni. Kiinniotto sujui ilman voimakeinoja. Kukaan ei loukkaantunut tapauksen yhteydessä. Poliisi oli varautunut voimakeinojen käyttöön miehellä havaittujen aseiden ja käytöksen vuoksi, mutta tilanne päättyi hallitusti, eikä sivullisille aiheutunut vaaraa.

Poliisi tutkii tapausta poliiseihin kohdistuneen mahdollisen ampumisen osalta murhan yrityksenä. Keikyässä tapahtuneen aseella uhkaamisen osalta laittomana uhkauksena. Lisäksi miehen hallussa olleiden aseiden osalta ampuma-aserikoksena. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%