Uutiset

Poliisi selvittänyt ”tappolistaan” liittyvän laittoman uhkauksen

today12.6.2024

Background
share close

Sisä-Suomen poliisi kertoo selvittäneensä tutkinnassa olleen niin sanottuun ”tappolistaan” liittyvän laittoman uhkauksen. Kyseisestä rikollisesta teosta epäillään nuorta henkilöä, jonka poliisi on puhuttanut tapahtuneeseen liittyen. Rikollisesta teosta epäilty henkilö on myöntänyt julkaisseensa kyseisen listan ja katuvansa tekoa nyt jälkeenpäin. Rikollisesta teosta epäilty ei saadun selvityksen mukaan tuntenut kaikkia listalla olleita henkilöitä. Hän on myös ymmärtänyt toimineensa väärin.

Saadun selvityksen mukaan henkilö on toiminut yksin. Kukaan ei ole missään vaiheessa ollut konkreettisessa vaarassa ja kyseinen lista oli julkaistu hetken mielijohteesta. Rikollisesta teosta epäilty henkilö ei ole rikosoikeudellisesti vastuussa ikänsä takia. Asian tutkinta poliisissa päätetään lähitulevaisuudessa. 

Koulujen päättäjäisviikonloppuna sosiaalisessa mediassa levisi ”Ruusis 2024 tappolista”. Nimi viittaa Pyhäjärven rannalla sijaitsevan Hotelli Rosendahlin läheisyydessä olevaan Pyynikin uimarantaan. Ranta on suosittu paikka nuorten juhlia päättäjäisviikonloppua.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%