SUN Kesä 2024

Rauhalliset ja ystävälliset laamat valloittavat Villa Alpacassa

today13.6.2024

Background
share close

Pinsiössä sijaitseva Villa Alpacan tila tarjoaa vierailijoille unohtumattomia elämyksiä laamojen keskellä. Tilan emäntä Elina Helenius kertoo, että alkuperäinen suunnitelma oli hankkia alpakoita, mutta Helenius ihastui laamoihin eritoten niiden luonteen vuoksi. Laamat omat hyvin sosiaalisia ja eivät pelkää juurikaan mitään. Laamat ovat myös lauman vartijoita, mikä lisää niiden kiinnostavuutta. Lisäksi laamat ovat myös erittäin oppimiskykyisiä ja niitä voi kouluttaa monenlaisiin tehtäviin.

Villa Alpaca tarjoaa kävijöille rauhoittumista ja pysähtymistä arjen kiireestä. Tilalla voi nauttia linnunlaulusta, luonnosta ja eläinten seurasta. Villa Alpaca on avoinna kesäisin, ja kävijät voivat tulla tutustumaan laamoihin ja muihin tilan eläimiin. Tilalla on myös kahvila, josta voi ostaa virvokkeita, sekä mahdollisuus yksityisvierailuihin ja erilaisiin elämyksiin, kuten metsäkävelyihin laamojen kanssa.

Helenius toivoo kesältä aurinkoa ja paljon asiakkaita. Hän korostaa, että Villa Alpacan laamat ovat leppoisia ja ihania eläimiä, joihin tutustuminen on rauhoittava kokemus. Laamat eivät sylje ilman syytä, ja tilalla voi kokea luonnon rauhaa ja pysähtymistä hektisen arjen keskellä.

Kuuntele Elina Heleniuksen haastattelu:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%