SUN Kesä 2024

SUN Matkailukesä: Hämeenlinna

today13.6.2024

Background
share close

Hämeenlinna on upea kohde, jossa voi nauttia sekä kaupunkilomasta että luonnosta, maaseudusta ja kulttuurista. Linnan Kehitys Oy:n matkailuasiantuntija Outi Mertamon mukaan Hämeenlinna on ehdottomasti vierailun arvoinen kesäkaupunki, joka sijaitsee kätevästi vain tunnin päässä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta.

Kesäaikaan Hämeenlinnan merkittävimmät nähtävyydet ovat Hämeen linna, joka on kaupungin ykköskohde, sekä vankilamuseo, joka on todella mielenkiintoinen vierailukohde. Lisäksi Iittalan kylä on ehdoton käyntikohde lasitehtaineen, museoineen ja putiikkeineen. Aulangon luonnonsuojelualue ja Ahveniston Olympiapuisto tarjoavat upeita luontokohteita, ja keskustan rantareitti tarjoaa huikeat maisemat ravintoloineen ja museoineen.

Kuuntele mitä kaikkea muuta Hämeenlinna tarjoaa matkailijalle:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%