SUN Kesä 2024

SUN Matkailukesä: Pirkkala

today13.6.2024

Background
share close

Pirkkala on viehättävä kesäkohde, jossa tarjolla monipuolista tekemistä ja nähtävää. Kulttuurikoordinaattori Karoliina Karpiomaa kuvailee Pirkkalaa kompaktiksi paketiksi, josta löytyy runsaasti erilaisia kohteita tutkittavaksi. Pereensaari on yksi esimerkki, jossa voi nauttia ulkoilusta, liikunnasta ja rentoutumisesta saunassa. Isonarven retkeilyreitti ja laavu tarjoavat luonnonläheistä tunnelmaa, ja Sankilan kartanon kotieläinpihalla voi rapsutella eläimiä ja siellä järjestetään myös kesäkonsertteja.

Pirkkalassa voi tutustua myös uuteen rantaniityn laituriin, jonne pääsee Tampereelta risteilyillä. Siellä on uimaranta ja kahvila Seela, jossa järjestetään monenlaista toimintaa. Reipin alueella sijaitseva kotiseutumuseo tarjoaa näkymän Pirkkalan historiaan, ja Pirkkalan keskustassa kannattaa vierailla pääkirjastossa ja Galleria Kaksi -taidenäyttelyissä.

Kuuntele mitä kaikkea muuta Pirkkala tarjoaa matkailijalle:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%